Wij versturen naar NL & BE

Kamagra24.nl Scoort 4.8 / 5 Sterren Op Basis Van 627 Reviews

Vragen? Mail naar [email protected]

Kamagra bijwerkingen

Benieuwd naar mogelijke Kamagra bijwerkingen, zodat u op voorhand goed weet wat u kunt verwachten? Het is altijd verstandig om voor gebruik de bijsluiter door te lezen, om een goed beeld te krijgen van eventuele bijwerkingen die er op kunnen treden.

Kamagra middelen is een veilig middel dat helpt bij een erectiestoornis, maar net als andere medicijnen is het niet vrij van mogelijke bijwerkingen. Door hier vooraf over te lezen of een (huis)arts achter de hand te houden voorkomt u in ieder geval onverwacht vervelende situaties.

Wat zijn de bijwerkingen van Kamagra?

Binnen studies naar het gebruik van Kamagra 100mg kreeg zo’n 2% van de mensen last van milde bijwerkingen, een kleine groep. Het ging onder andere om last van het zenuwstelsel en de zintuigen, waardoor u zich bijvoorbeeld wat duizelig kunt gaan voelen.

Dit gold voor 1% van de mensen, waardoor de kans groot is dat u daar niets van zal merken. Daarnaast kreeg een klein deel van de mensen die gebruik maakte van Kamagra last van de long of een benauwdheid in de neus. Het ging om ongeveer 2% van de mensen, de rest had geen last van deze Kamagra bijwerkingen.

Andere bijwerkingen van Kamagra bestaan bijvoorbeeld uit een invloed op het gezichtsvermogen, waardoor u tijdelijk minder goed kunt waarnemen, of last van de darmen. Het kan zijn dat u last krijgt van diarree, op het moment dat u gebruik maakt van Kamagra. Het is in die gevallen verstandig om op voorhand op de hoogte te zijn van de Kamagra bijwerkingen, zodat u weet wat u kunt verwachten en u alleen in gevallen van noodzaak contact opneemt met een (huis)arts.

Wat zijn de zeldzame bijwerkingen?

In een zeldzaam aantal gevallen kunt u last krijgen van meer ernstige Kamagra bijwerkingen, het gaat dan bijvoorbeeld om een pijnlijk harde erectie die langer dan 7 uur aan zal houden.

Ook wanneer u een drukkend gevoel op de borst ervaart of u gebruik heeft gemaakt van nitraten is het verstandig om contact op te nemen met een dokter. In dat geval is er sprake van meer ernstige bijwerkingen, waardoor u daar direct naar dient te laten kijken. Bekijk binnen de bijsluiter van bijvoorbeeld ook de eventuele complicaties die er op kunnen treden.

Het is in ieder geval van belang om in combinatie met Kamagra geen gebruik te maken van poppers of andere pepmiddelen. Pas op het met alcohol, net als met eventuele bloedverdunners.

Online Kamagra bestellen

Heeft u de bijwerkingen doorgenomen en een beeld van wat u eventueel kunt verwachten, op basis van de bijsluiter? U kunt online kamagra kopen, net als wanneer u de bijsluiter gewoon eens op uw gemak van voor tot achter door wilt nemen.

In onze shop kun je onder andere: Super Kamagra, Kamagra chewables, kamagra jelly en lovegra bestellen zonder recept.

De bijsluiter zit bij het product, zodat u eenvoudig na kunt gaan wat de mogelijke bijwerkingen zijn en wanneer u contact op dient te nemen met een arts. U kunt deze erectiepillen eenvoudig online bestellen, zodat u ondanks een erectiestoornis binnenkort toch weer samen van de seks kunt genieten, zoals u dat gewend bent.

Scroll to Top