Kamagra Chewable (4 tabletten)

Schrijf de eerste review van dit product

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Kamagra Chewable Soft tabletten bevatten 100 mg sildenafil per stuk. Kamagra Chewable zijn voorzien van een smaakje en doordat het als kauwtablet makkelijk op te zuigen is,
strips Total amount Prijs per strip Bestellen
1 4 € 11,80 Bestellen
2 8 € 10,00 Bestellen
5 20 € 9,00 Bestellen
10 40 € 8,50 Bestellen
15 60 € 8,00 Bestellen
20 80 € 7,00 Bestellen
25 100 € 6,20 Bestellen
50 200 € 5,50 Bestellen
100 400 € 5,00 Bestellen
250 1000 € 4,00 Bestellen
  • In voorraad
  • 100% veilig en getest, originele tabletten
  • Geen recept benodigd
Betaalmethodes

Over Kamagra Chewables

Kamagra Chewable Soft tabletten bevatten 100 mg sildenafil per stuk. Kamagra Chewable zijn voorzien van een smaakje en doordat het als kauwtablet makkelijk op te zuigen is, wordt het al via de mondslijmvliezen opgenomen en treedt het al na 5-10 minuten in werking. Kamagra Chewable Soft is verkrijgbaar in vier smaken: aardbei, sinaasappel, banaan en ananas. Een ander voordeel is dat er geen water nodig voor de inname.

Ideaal dus voor onderweg, tijdens uitgaan of in de slaapkamer.Kamagra is de naam van een wereldwijd veel gebruikte erectiepil, die precies dezelfde stof bevat als Viagra, en dus ook dezelfde werking biedt. Het stimuleert uw erectie voor 4 tot 6 uur bij lichte seksuele opwinding. 

Hoe werkt Kamagra Chewable Soft?


De werkzame stof in Kamagra Chewable Soft is sildenafil citraat en deze stof zorgt ervoor dat de aders naar de penis verwijden en stimuleert zo de bloedtoevoer naar de aderen en zwellichamen in de penis. Omdat het bloed tot in de kleinste bloedvaten wordt opgenomen, zorgt sildenafil zelfs voor een hardere erectie dan normaal. Wanneer de aderen in de penis gevuld zijn met bloed, en dus een volledige erectie is bereikt, zorgt sildenafil citraat ervoor dat het bloed wordt vastgehouden en de erectie 4 tot 6 uren kan voortduren.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusantium blanditiis, distinctio earum error et expedita fuga illo incidunt laboriosam libero magni minima nam quo quod rem. Cumque illo velit voluptatibus!

Ontvang de beste deals en nieuwste producten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij zullen nooit uw e-mailadres verkopen aan derden en we zullen u zeker niet spammen!