Wij versturen naar NL & BE

Kamagra24.nl Scoort 4.8 / 5 Sterren Op Basis Van 627 Reviews

Vragen? Mail naar [email protected]

Hoe kun je je libido verhogen?

Zodra uzelf of uw partner vindt dat u te weinig zin in seks heeft, kunt u wel wat tips gebruiken om uw libido te verhogen.

Op zich is het wel normaal als u niet altijd in de stemming bent, maar als u steeds geen begeerte voelt, kan dat problemen geven. Seks is immers voor de meeste mensen een normale basisbehoefte om zich gelukkig te voelen, zowel op persoonlijk vlak als in een relatie. 

Gelukkig zijn er een heleboel manieren om uw libido te verhogen. We geven u 5 tips om libido te verhogen. Iedere tip haakt in op een bekende oorzaak van een laag libido. Natuurlijk weet u zelf het beste welke oorzaak op u van toepassing is en met welke tip u uw libido kunt proberen te verhogen.

Erectiepillen voor hem & haar

Maximaal genieten van elkaar? Ontdek dan de erectiemiddelen voor hem & haar van Kamagra24.nl.

Wij geven je 5 lustopwekkende tips!

Voordat we u onze tips geven om uw libido te verhogen, eerst dit: het libido wordt bepaald door een samenspel van factoren. Hormonen spelen hierin een sleutelrol. Zowel bij mannen als vrouwen heeft testosteron een belangrijke invloed op het seksueel verlangen.

De aanmaak hiervan is per mens verschillend. Het kan dus ook laag zijn, waardoor de geslachtsdrift laag is. Daarnaast maakt of kraakt de geest het libido: de mate waarin uw zintuigen geprikkeld worden, maar ook emoties maken dat u meer of minder zin in seks heeft.

Zo kunnen spanning, stress, angst of neerslachtigheid het libido verminderen. Of juist verhogen. De onderstaande tips spelen in op lichamelijke,- en geestelijke ‘dooddoeners’.

Tip 1: Wat te doen bij prestatiedrang?

Wanneer seks draait om het neerzetten van een prestatie kan dit belemmerend werken. De focus ligt dan op jezelf bewijzen, in plaats van voelen en genieten. 

Hierdoor kan faalangst en tegenzin in seks ontstaan. In dit geval kunt u uw libido verhogen door uw geest weer te richten op waar het om gaat: lekker met elkaar bezig zijn.

U kunt deze mind-switch maken door een poos niet met de genitaliën bezig te zijn. Verwen elkaar dus alleen met zoenen, strelen en teasen en laat uzelf niet verleiden tot de daad. Na enige tijd kunt u langzaam maar zeker de genitaliën weer meer en meer in uw spel gaan betrekken;

Tip 2: Last van slaapkamersleur?

Wanneer seks een routine wordt, waarbij u steeds weer dezelfde prikkels krijgt, is dat dodelijk voor het libido. Als dit herkenbaar is, kunt u uw libido verhogen door een spannende draai aan uw seksleven te geven: praat met elkaar over fantasieën en voer die uit. Of wat dacht u van seksfilms en seksspeeltjes als extra stimulans?;

Tip 3: Wat te doen bij een te laag testosterongehalte?

Naarmate een man ouder wordt, daalt de productie van testosteron. Dit kan zich vertalen in een verlaagd libido. Een laag testosterongehalte kan met een bloedonderzoek vastgesteld worden. Door een testosteronsupplement te gebruiken, is het libido te verhogen;

Tip 4: Wat moet ik bij een erectiestoornis?

Een erectiestoornis kan leiden tot faalangst. Erectiemiddelen lossen dit indirect op: doordat ze zorgen voor een stevige erectie, halen ze angst om te falen weg, waardoor het libido zal verhogen.

Bekijk hier erectiemiddelen die jou helpen!

Tip 5: Kunnen geneesmiddelen een probleem zijn?

Bepaalde geneesmiddelen staan erom bekend dat zij het libido kunnen verlagen. Denk bijvoorbeeld aan anticonceptiepillen, sommige antidepressiva, anti-epileptica en bètablokkers (bloeddrukverlager).

Wanneer u vermoedt dat uw verslies aan libido te wijten is aan medicatie, kunt u mogelijk uw libido verhogen door een alternatief geneesmiddel te gaan gebruiken. Doet dit altijd in overleg met uw huisarts.

Erectiemiddelen voor hem en haar

Het is mogelijk om weer te genieten van je partner met behulp van erectiemiddelen. Mannen die het lastig vinden om een harde erectie te krijgen kunnen dit oplossen door bijvoorbeeld een kamagra pil. Vrouwen die moeite hebben om opgewonden te worden zouden kennis kunnen maken met de Lovegra pil (kamagra voor vrouwen). 

Op Kamagra24.nl weten wij als geen ander dat het soms vervelend is binnen een relatie wanneer seks niet of nauwelijk voorkomt. Wij raden je aan om te gaan testen met erectiemiddelen zoals Cenforce 100mg, Lovegra oral jelly of de Vidalista met tadalafil. Geef ook jouw seksleven een enorme boost met behulp van onze producten.

Scroll to Top