Sildenafil Citrate 50 mg

Schrijf de eerste review van dit product

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Sildenafil Citrate 50 is een kloon van de bekende blauwe erectiepil. Nu het patent op de Sildenafil pil is vrijgekomen zijn er vele fabrikanten ingesprongen.
strips Total amount Prijs per strip Bestellen
1 4 € 9,95 Bestellen
2 8 € 9,45 Bestellen
5 20 € 8,95 Bestellen
10 40 € 8,45 Bestellen
25 100 € 7,95 Bestellen
50 200 € 7,45 Bestellen
  • In voorraad
  • 100% veilig en getest, originele tabletten
  • Geen recept benodigd
Betaalmethodes

Sildenafil Citrate 50 mg

Vega Sildenafil Citrate 50 is een kloon van de bekende blauwe erectiepil. Nu het patent op de Sildenafil pil is vrijgekomen zijn er vele fabrikanten ingesprongen.

wordt gemaakt in India, inderdaad het land waar de welbekende groene erectiepil ook vandaan komt. Dit doet echter net als bij echte originele Kamagra zoals op deze site leverbaar niks af aan de kwaliteit van de tablet.

De tablet bevat 50mg van de werkzame stof Sildenafil en zal vertrouwd werken zoals u gewend bent aan andere merken, echter is dit een gehalveerde dosis ten opzichte van de gebruikelijke dosis van 100mg Sildenafil. Vega is ook wel bekend van de zeer populaire Vega Cobra tablet, inmiddels een zeer goed verkocht product en zeer geliefd bij diverse doelgroepen.

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusantium blanditiis, distinctio earum error et expedita fuga illo incidunt laboriosam libero magni minima nam quo quod rem. Cumque illo velit voluptatibus!

Ontvang de beste deals en nieuwste producten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij zullen nooit uw e-mailadres verkopen aan derden en we zullen u zeker niet spammen!