Super P-force

Schrijf de eerste review van dit product

Super P Force is een erectiepil die ervoor zorgt dat je langer een erectie kunt volhouden en dat je de ejaculatie kunt uitstellen.
strips Total amount Prijs per strip Bestellen
1 € 17,95 Bestellen
2 8 € 15,45 Bestellen
3 12 € 13,12 Bestellen
5 20 € 12,79 Bestellen
10 40 € 10,89 Bestellen
  • In voorraad
  • 100% veilig en getest, originele tabletten
  • Geen recept benodigd
Betaalmethodes

Super P Force kopen

Super P Force is een erectiepil die ervoor zorgt dat je langer een erectie kunt volhouden en dat je de ejaculatie kunt uitstellen. In Super P Force zitten twee werkzame stoffen die daarvoor zorgen, namelijk Sildenafil Citraat en Dapoxetine. Sildenafil zorgt voor een langere en hardere erectie, terwijl Dapoxetine ervoor zorgt dat je de ejaculatie langer kunt uitstellen.

Is Super P-force veilig?

Super P Force wordt door Sunrise Remedies in India geproduceerd en is 100% veilig. Het middel is uitgebreid getest en wordt door zowel jonge als oudere mannen gebruikt die erectieproblemen hebben. Daarnaast wordt het middel ook veel gebruikt als genotsmiddel. Bij kamagra-kopen.com kun je Super P Force in verschillende pakketten kopen. Wacht dus niet langer en bestel snel je Super P Force tabletten!

Super P Force bestellen

Super P-Force-tabletten worden de meest populaire behandeling op de markt omdat het erectiestoornissen en vroegtijdige ejaculatie samen behandelt. Door de nieuwe combinatie van Sildenafil Citraat en Dapoxetine kunnen mannen urenlang een erectie behouden zonder zich zorgen te hoeven maken over voortijdige zaadlozing. Het actieve sildenafilcitraat in Super P Force zorgt ervoor dat de spieren rond de penis kunnen ontspannen, terwijl het tweede actieve ingrediënt, Dapoxetine, die u helpt een tolerantie voor ejaculatie te ontwikkelen.

Hierdoor kunt u extra genieten van een langere, meer plezierige en zelfverzekerde ervaring. Het duurt ongeveer 25 minuten voordat Super P-force volledig effect heeft. Met Super P-Force kunnen mannen gedurende 5-6 uur na toediening van het geneesmiddel sterke erecties krijgen en worden de effecten van voortijdige ejaculatie afgeweerd. Super P-Force is een enorme populaire product in onze webshop omdat het u in staat stelt om voor langere tijd seks te kunnen hebben. Het combineert de twee actieve ingrediënten van Viagra (Sildenafil Citraat) en Priligy (Dapoxetine), zodat uw partner niet teleurgesteld zal zijn over uw prestaties.

Hoe Super P-force gebruiken?

Sildenafilcitraat is een fosfodiësteraseremmer die door mannen wordt gebruikt voor de behandeling van problemen zoals impotentie of erectiestoornissen. Dit geneesmiddel werkt door de bloedstroom naar de penis tijdens opwinding te vergroten om een erectie te behouden en vast te houden. Altijd buiten bereik van kinderen houden. Dit erectiemiddel is bedoeld voor mannen die seksuele gezondheidsproblemen hebben en mag niet worden gedeeld of gegeven aan mensen die het niet nodig hebben. Het tweede actieve ingrediënt Dapoxetine, helpt mannen een sterkere tolerantie voor ejaculatie te ontwikkelen, en stelt de man daarom in staat om voor langere periodes te presteren.

Super P Force wordt indien nodig oraal ingenomen, tussen een half uur tot vier uur vóór seksuele activiteit (1 uur voor seksuele activiteit wordt als het meest effectief beschouwd). Het wordt niet aangeraden om Sildenafil-geneesmiddelen vaker dan eenmaal per dag in te nemen. Het begin kan worden vertraagd door vet voedsel of een grote maaltijd. De dosering is gebaseerd op uw medische toestand, uw reactie op seksuele therapie en afhankelijk van andere geneesmiddelen die u mogelijk gebruikt. 

Hoe bewaar ik Super P-force?

Dit geneesmiddel moet worden bewaard bij kamertemperatuur (25 ° C) in een donkere, goed afgesloten verpakking, uit de buurt van hitte en vocht. Denk eraan om na gebruik het deksel van uw geneesmiddel vast te zetten en terug te plaatsen op de bewaarplaats. Als u dit niet doet, kan dit na verloop van tijd leiden tot een verminderde productkwaliteit. Uw geneesmiddel is 18 maanden houdbaar vanaf de productiedatum.

Ontvang de beste deals en nieuwste producten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij zullen nooit uw e-mailadres verkopen aan derden en we zullen u zeker niet spammen!