Wij versturen naar NL & BE

Kamagra24.nl Scoort 4.8 / 5 Sterren Op Basis Van 627 Reviews

Vragen? Mail naar [email protected]

Wat is camagra

Camagra is een voedingssupplement dat wordt gebruikt om het libido te verhogen. Camagra maakt dus dat u meer zin in seks krijgt. Kamagra doet iets anders: het is een erectiemiddel, dat wordt gebruikt ter behandeling van erectieproblemen. Het werkt alleen wanneer u al seksueel opgewonden bent. Daarnaast wordt deze erectiepil recreatief gebruikt in het uitgaanscircuit. Het geeft de zekerheid dat je na een bonte avond nog steeds seksueel kunt presteren.

Hoe werkt Camagra?

Camagra werkt op basis van natuurlijke ingrediënten. In dit lustopwekkend middel zijn onder andere de volgende actieve bestanddelen verwerkt:

  • Maca extract;
  • Guarana extract;
  • Tribulus Terrestris extract;
  • L-Arginine.

Maca

Een andere benaming voor maca is Peruaanse ginseng. Maca kan vitale lichaamsenergie geven omdat het veel goed opneembare vitamines, mineralen en antioxidanten bevat.

Guarana

Guarana is een kleine bes die hoge concentraties cafeïne bevat. Hierdoor verbetert het geestelijke en fysieke prestaties.

Tribulus Terrestris

Tribulus Terrestris is een traditioneel Indiaas product dat helpt om de bloedvaten te verwijden. Dit kan helpen om een betere erectie te krijgen.

L-Arginine

L-Arginine is een aminozuur dat de stikstofoxide spiegel in het bloed doet stijgen. Stikstofoxide ontspant de bloedvaten, waardoor de doorbloeding van het lichaam (waaronder de zwellichamen in de penis) verbetert. Deze mix van ingrediënten in Camagra kunnen u net dat belangrijke beetje extra geven om uw seksuele prestaties op het gewenste niveau te brengen.

Hoe werkt Kamagra?

In tegenstelling tot Camagra werkt Kamagra middelen op basis van een synthetische geproduceerde stof: sildenafil. Deze stof zit ook in Viagra. Echte Kamagra is de identieke opvolger van dit erectiemiddel. 

Sildenafil is een krachtig middel dat er tijdens seksuele prikkeling voor zorgt dat de bloedvaten in de penis beter en langer verwijden. Hierdoor komt er een harde erectie tot stand die ook langer aanhoudt. 70% van alle mannen met erectieproblemen kunnen dankzij erectiepillen zoals Kamagra weer bevredigende seks hebben.

In onze shop koop je zonder recept de kamagra 100mg pillen, Kamagra oral jelly of de Cenforce en vidalista pillen.

De voor- en nadelen van Camagra en Kamagra

Camagra

Het voordeel van Camagra is dat het een libido verhogende werking kan hebben en het u meer energie geeft om seksueel te presteren. Dit natuurlijke middel geeft bovendien geen negatieve bijwerkingen. Het nadeel van Camagra is dat het slechts een licht effect heeft.

Kamagra

Kamagra is qua erectiestimulerend vermogen veel krachtiger dan Camagra. Niet voor niets wordt deze erectiepil wereldwijd op grote schaal gebruikt. Kamagra kan echter wel bijwerkingen geven. Zo kunt u o.a. last krijgen van hoofdpijn en maag- en darmklachten. Het merendeel van Kamagra gebruikers heeft hier echter (nagenoeg) geen last van.

Kamagra bestellen

Wilt u uw seksleven een stevige boost geven? Kies dan voor Kamagra in plaats van Camagra. Bij Kamagra-jelly.nl kunt u de beste kwaliteit Kamagra 100mg bestellen. Camagra zit niet in ons assortiment omdat het veel minder effectief is.

Scroll to Top