Wij versturen naar NL & BE

Kamagra24.nl Scoort 4.8 / 5 Sterren Op Basis Van 627 Reviews

Vragen? Mail naar [email protected]

Zaadlozing uitstellen - Hoe doe je dat?

De zaadlozing is een reflex die volgt op het orgasme. Uw zaadlozing uitstellen, komt daarom neer op het leren uitstellen van uw orgasme. Dit is namelijk ‘the point of return’, en daarop kunt u in principe invloed uitoefenen.

Wanneer u uw orgasme eenmaal heeft bereikt is het uitstellen van de zaadlozing niet meer mogelijk. Dus hoe stelt u uw orgasme (en daarmee uw zaadlozing) uit? Er zijn verschillende manieren. In dit artikel geven we u 5 tips, trucs en oefeningen om betere grip te krijgen op uw orgasme, zodat u uw zaadlozing kunt uitstellen en langer van seks kunt genieten. 

Tips, trucs & oefeningen voor het uitstellen van uw zaadlozing

Langere voorspel kan helpen bij uitstellen zaadlozing

U kunt uw zaadlozing uitstellen door eerst uw partner te verwennen. U gaat pas over tot de gemeenschap als hij of zij in opperste staat van opwinding verkeert. 

Maak dan in eerste instantie bewegingen die minder intens zijn, bijvoorbeeld door te draaien met uw heupen in plaats van te stoten. Op deze manier kunt u langer genieten van de seks en mogelijk tegelijkertijd een orgasme krijgen;

Begin opnieuw met je partner

Het uitstellen van uw zaadlozing is veel makkelijker als u al een orgasme heeft gehad. Met andere woorden: ga voor een tweede (of derde) ronde!

Wacht daarmee een half uur nadat u bent klaargekomen. Tijdens ‘het vervolg’ zal de opwinding minder intens zijn en zult u beter in staat zijn om uw zaadlozing uit te stellen;

Hoe werkt de stop start methode?

Met deze methode leert u tijdens masturberen te herkennen wanneer uw orgasme op de loer licht, zodat u voor het punt van ‘no return’ het tij kunt keren.

Ontdek hier erectiepillen met dapoxetine die helpen bij het uitstellen.

Steeds wanneer u voelt dat u richting de ejaculatie gaat, geeft u uw partner een signaal om met de stimulatie van uw penis en/of balzak te stoppen. Na 20-30 seconden kunnen jullie weer starten. Het lang uitstellen van de zaadlozing zult u met deze methode niet van het ene op het andere moment meester zijn, maar ook hier geldt dat oefening kunst baart;

Werkt de knijpoefening echt?

Deze methode om uw zaadlozing te leren uitstellen, past u tijdens de masturbatie toe. Het werkt als volgt: u trekt zich af. Voordat u voelt dat u klaar gaat komen, knijpt u 3 tot 5 seconden hard in de basis van uw eikel.

Laat dan los en wacht 20 tot 30 seconden. Wanneer het gevoel van het opkomend orgasme is weggezakt, gaat u weer verder met masturberen. Herhaal deze oefening steeds 3-4 maal. Door de knijpoefening leert u mettertijd steeds beter om uw zaadlozing uit te stellen;

Wat is dapoxetine?

Dapoxetine is een geneesmiddel waarmee vroegtijdig klaarkomen succesvol wordt behandeld. Deze stof maakt het uitstellen van de zaadlozing eenvoudig omdat het ervoor zorgt dat de seksuele prikkels vanuit het lichaam naar de hersenen worden afgeremd.

Erectiemiddelen met dapoxetine zijn onder andere: Super kamagra 160mg, Super P-force pillen en tot slot de Cenforce D. Al deze middelen zijn vrij verkrijgbaar in onze webshop (zonder recept).

Dapoxetine werkt een paar uur en dient 2-3 uur voor de seks ingenomen te worden. Bij Kamagra-jelly.nl kunt een combinatie medicijn met dapoxetine bestellen. Hierin zit tevens sildenafil. Deze stof zit ook in Kamagra, het generieke Viagra. Dit maakt dat u niet alleen uw zaadlozing makkelijk kunt uitstellen maar bovendien een harde erectie krijgt die lang aanhoudt.

Direct zaadlozing uitstellen

Wilt u uw zaadlozing uitstellen? Bestel dan de erectiemiddelen bij Kamagra24.nl. Wij zijn de leverancier van erectiemiddelen in Nederland. Wij zijn officiele importeur van ons ruim aanbod en bieden daarnaast een snelle levering. Wij hanteren op dit moment een levertijd binnen Nederland van slechts 1-3 werkdagen. 

Scroll to Top