Winkelwagen  

Betaalinformatie Kamagra-kopen.com

Op deze pagina informeren wij u over de betaalmogelijkheden van kamagra-kopen.com.

Vertrouwd, veilig en gemakkelijk online kopen

Bij Kamagra-kopen.com denken wij aan uw beveiliging. Alle informatie die u op Kamagra-kopen.com invoert voor uw betaling wordt gecodeerd en de verbinding is middels SSL beveiligd. Dit houdt in dat uw gegevens, de samenvatting van uw bestelling en de betalingsgegevens niet kunnen worden onderschept door derden en strikt versleuteld bij ons doorkomen. U kunt dus met een gerust hart en in alle vertrouwen en vooral in alle veiligheid winkelen! Bij ons heeft u de keuze uit verschillende betaalmethodes.

Betalen met iDeal

Met iDEAL kunt u bij Kamagra-kopen.com vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde Internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. U kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, Friesland Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Triodes Bank, Van Lanschot Bankiers en SNS Bank.

Betalen met Bitcoins

Uiteraard kunt u ook betalen op onze website met BTC. Anno 2022 mag deze betaalmethode natuurlijk niet missen. Tijdens het afrekenen krijgt u wel de mogelijkheid om 'betalen met bitcoin' te selecteren zodat u rechtstreeks met BTC kunt betalen.

Copyright © 2022 - kamagra-kopen.com