Winkelwagen  

FAQ

Ik heb 2 dagen geleden besteld maar mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Wat moet ik doen?

Wij streven ernaar om binnen 24 uur uw bestelling te bezorgen, echter lukt dit niet altijd. Uw bestelling wordt verzonden door PostNL. Wanneer uw bestelling door PostNL wordt opgehaald hebben wij hier geen grip meer op. Mocht het langer duren dan 5 werkdagen, neem dan contact met ons op.

Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling heb?

Wanneer u uw bestelling op werkdagen voor 16:00uur plaatst en betaald is via iDeal, zal uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd worden, in 90% van de gevallen heeft u uw bestelling dan de volgende dag in huis.

Ik woon in Belgie, hoe moet ik betalen?

Wanneer u niet kunt betalen via iDeal omdat u in het buitenland woont, raden wij u aan om te kiezen voor het afrekenen met Bitcoins .

Word mijn bestelling discreet verzonden en staat er geen afzender op mijn pakket?

Alle bestellingen worden discreet verzonden zonder afzender of reclame. Op de doos of enveloppe staan alleen uw adres gegevens.

Hoe weet ik zeker dat ik de originele Kamagra krijg?

Wij zijn een gemachtigde verkoper van Ajanta Pharma. Wij importeren rechtstreeks vanaf de fabriek uit India zonder tussenhandelaren, zodat wij controle hebben op de import van de Kamagra producten.

Waarom is er geen bijsluiter toegevoegd aan mijn bestelling?

De bijsluiters van de producten staan op de site vermeld, dit hebben wij gedaan om de vervoerskosten te drukken zodat wij bestelling gratis kunnen blijven verzenden.

Wat voor vermelding krijg ik op mijn bankafschrift als ik betaal via iDeal?

Op uw afschrift staat enkel 'bestelling' vermeld. Er wordt verder niet verwezen naar onze website

Betaal ik verzendkosten?

Kijk in de checkout voor meer informatie over eventuele verzendkosten.

Wat gebeurt er met mijn bestelling wanneer ik niet thuis ben overdag?

Brievenbus post zal via de brievenbus aan uw bezorgt worden, hiervoor hoeft u niet thuis te blijven. Pakketten worden aangetekend aan u verstuurd, mocht u niet thuis zijn kunt de met het ontvangen bewijs uw pakket bij de dichts bijzijnde postkantoor ophalen.

Ik heb mijn bestelling gekregen, echter is de verpakking beschadigd. Wat moet ik doen?

Het kan wel eens voorkomen dat uw bestelling beschadigd is. Mocht u enveloppe of doos geopend zijn geweest, neem dan direct contact met ons op. Mocht er eventueel een tablet uit de verpakking zijn geraakt is dit geen probleem en kunt u deze innemen. Mochten er tabletten verpletterd zijn, neem dan contact met ons op en wij zullen met u kijken naar een passende oplossing.

Toen ik mijn bestelling kreeg, leek het erop dat het pakket was open gemaakt. Wat te doen?

Neem direct contact met ons op, wij zullen dit dan met u oplossen.

Ik heb op zaterdag besteld, maar zondag nog steeds niks in huis. Waarom niet?

PostNL verwerkt alleen post en pakketten op werkdagen. Wanneer u op vrijdag besteld, heeft u vaak uw bestelling zaterdag nog in huis. Bestellingen die op zaterdag geplaatst zijn worden dinsdag aan u aangeboden.

Copyright © 2022 - kamagra-kopen.com